Nijntje Beweegdiploma - collage
Nijntje Beweegdiploma

Het behalen van een zwemdiploma is vanzelfsprekend en deel van de opvoeding, het Nijntje Beweegdiploma is dat nog niet, maar net zo belangrijk! Hiermee wordt de basis gevormd voor alle sporten voor uw peuter. Vanaf woensdag 7 maart 2018 starten we met het aanbieden van dit diploma voor kinderen van 2 tot 6 jaar. En daarna starten we in september weer met de nieuwe lessen. Peuters en kleuters zullen dan in 15 lessen hun diploma halen en spelenderwijs leren bewegen.

De grootste motorische ontwikkeling vindt in de eerste levensjaren plaats. Als je van heel jongs af aan veel en gevarieerd beweegt, leer je hoe je je lichaam moet gebruiken en ontwikkel je de belangrijkste spiergroepen. Die spieren komen op latere leeftijd heel goed van pas. Zo is het in de toekomst makkelijker om bewegingen sneller en beter uit te voeren. Vroegtijdig goed leren bewegen heeft ook invloed op het opnemen, het begrijpen en het verwerken van kennis. Kinderen die op jonge leeftijd op een leuke manier voldoende beweging krijgen, hebben meer kans om gezond en evenwichtig op te groeien.

Het Nijntje Beweegdiploma programma is ontwikkeld door bewegingswetenschappers en ervaren docenten met kennis van de motorische en sociale ontwikkeling van jonge kinderen. Alleen (sport)clubs en beweegaanbieders met trainers/leiding die de speciale opleiding Nijntje Beweegdiploma hebben gevolgd en het certificaat Nijntje Beweegdiploma hebben ontvangen, worden door de KNGU erkend als aanbieder van het Nijntje Beweegdiploma programma en ontvangen een keurmerk. Hiermee is de sporter gegarandeerd van kwaliteit.

Voor meer informatie zie de web-site: http://www.beweegdiploma.nl/
En de website van de KNGU.

Aanmelden

Lutje Stek Nijntje Beweegdiploma

Het Beweegdiploma kan worden aangeboden via Lutje Stek.

Vanaf 7 maart iedere woensdag middag m.u.v. de vakanties.

Voor kleurters van  14.30 uur - 15.30 uur
Peuters 15.30 uur - 16.30 uur

Het volledige "Nijntje Beweegdiploma" bestaat uit 15 lessen. Op het einde ontvangt de deelnemer of deelneemster een mooi diploma. De lessen kunnen intern of extern afgenomen worden (De kinderen die naar een kinderopvang/peuterspeelzaal gaan kunnen de lessen intern volgen)

De kosten voor het volledige programma extern, bedragen € 67,00. De kosten voor aanmelding is incl. het diploma van 5 euro.

Als uw zoon of dochter naar een kinderopvang gaat kunt u intern gebruik maken en met de kinderopvang toeslag gebruik maken van de beweeglessen vanuit Lutje Stek. De kosten voor deelname zijn dan € 7,50 per les. U bepaald zelf op welke wijze u zich inschrijft.

Wij willen u erop wijzen dat het van belang is dat u zo spoedig mogelijk de kinderopvangtoeslag aanvraagt als u daar recht op heeft. Via: http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/toeslagen/kinderopvangtoeslag

In onderstaande vindt u de gegevens die u nodig heeft voor het aanvragen van de kinderopvangtoeslag:

Lutjestek

Soort voorziening: Kinderdagverblijf

Registratienummer Landelijk Register: 116502472

Wigbold van Ewsumstraat 1

9882PM  Kommerzijl

Kinderopvang Boes - Locatie
Kinderopvang Boes
Kerkstraat 12
9882 PH, Kommerzijl
Bekijk op de kaart

0594 - 21 21 48
06 - 11 84 35 22
Stuur e-mail